PETITA EMPRESA DE PROXIMITAT

DEDICADA A LA RECOL·LECCIÓ I TRANSFORMACIÓ DE SARMENTS I LLENYA DE CEP PER A CALÇOTADES I BARBACOES

image

L’ activitat agrícola de la masia Can Cesc es va iniciar a l’any 1900 a l’Espelt (Anoia) conreant cereal, oliveres, ametllers i vinya. Actualment seguim conreant cereal i oliveres a Can Cesc.

FOT-LI FOC és el resultat de la nostra il·lusió i és el nostre projecte perquè gaudiu d’una excel·lent calçotada o barbacoa. Al 2018, data d’inici de FOT-LI FOC, ens en anem a Vilobí del Penedès on treballem entre les magnífiques vinyes del Penedès per oferir-vos els millors sarments i llenya de cep, productes natural i ecològics per un bon foc i brasa.

image
image
image

Més de
20 anys
treballant
el camp

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA EN EL MÓN AGRÍCOLA

ENS PERMET LOCALITZAR I SELECCIONAR EL MILLOR PRODUCTE

image

Llenya de cep i sarments (“vergues” al Penedès, “redoltes” al Camp de Tarragona o “rodals” a l’àrea de Girona) de les varietats Macabeu, Xarel-lo o Parellada principalment.

Recollim els sarments a les vinyes ajudant en el procés de poda i evitant la crema indiscriminada. Controlem el  nivell d’humitat dels sarments. Quant el viticultor decideix arrencar una vinya, nosaltres seleccionem els millors ceps, els tallem a 18/20 cms. aproximadament i els  deixem assecar  fins a assegurar un màxim d’un 20% d’humitat. Els nostres productes es processen a pocs kilòmetres de les vinyes. Volem oferir-vos un producte de proximitat.

Bona Calçotada! Bona Barbacoa!

Masia Can Fontanals. 08735 VILOBÍ DEL PENEDÈS. Coordenades GPS 41.3782768 – 1.6571772
CONTACTA AMB FOTLI FOC

Envia'ns la teva consulta

image

    image